Registrácia

1) Postavy z kníh si môžete urobiť len po dovolení admina.
2) Naraz môžete mať max. tri postavy. Ďalšie až po povolení admina!
3) Ak si urobíte postavu a neskôr za ňu už nebudete chcieť hrať, môžete ju zrušiť ale skúste sa jej nejako zbaviť aj v RPG, nieže bum a zrazu zmizla! Samozrejme môžte sa ich zbaviť tým, že umrú ale tiež nech neumierajú stále len preto, že a vám už nepáči, čo by to potom bolo?
4) Ak budete neaktívny tak vás nebudem upozorňovať, každý mesiac urobím čistku postáv aby to bolo jednoduchšie. Ak sa neskôr ospravedlníte tak vám budem ochotný vaše postavy prinavrátiť.
5) Váš profil musí byť dlhý minimálne 15 riadkov.
6) Profil musí obsahovať – nick, meno, vek, povahu, vzhľad, históriu a druh a napíšete mi aj FC ak nejaký je.
7) Nick. To je vaša prezývka vďaka ktorej vás admin a ostatný spoznajú a je len na vás aká bude.
8) Meno. Každá postava ho musí mať ale tiež berte na vedomie rasu, pre elfa elfské mená, pre trpaslíka trpasličie…no však chápete, ak neviete,tak na nete nejaké nájdete. Tiež tam môžete dať aj prezývky. Ale vyhýbajte sa menám odniekadiaľ okopírovaných napríklad Percy Jackson, Chris Hemsworth alebo Jon Snow(výnimka možná s povolením admina). Berte na vedomie, že vtedy mali priezviská väčšinou len ľudia a hobiti. A ak nenájdete žiadne dobré meno tak si vymyslite také aby znelo ako meno národa z ktorého nositeľ toho mena pochádza.
9) Vek. Musí byť primeraný, takže ľudia nesmú mať napríklad 200 rokov! Teda ak to nie je Dúnadan.
10) Povaha. Pár vetami opíšete charakter postavy, či je dobrý alebo zlý, chamtivý alebo štedrý a podobne. Tu berte na vedomie, že napríklad elf nemôže byť zlý.
11) Vzhľad. Do profilu dáte minimálne dve fotky(jedna úplne hore a jedna úplne dole, tieto musia byť jpg ale iné aj gif)a pár vetami opíšete postavu – aký má nos, dĺžku vlasov, postava a podobne. Tu berte na vedomie, že hobiti sú malý, elfovia nezarastajú a majú zašpicatené uši a podobne.
12) História. Čo zažila vo svojom živote vaša postava? Skúste sa v nej vyhnúť až extra veľkým detailom ako: Ráno sa zobudila a išla spať a na obed…no ved viete, proste to píšte vo všeobecnosti.
13) Druh. No k akému národu patrí vaša postava? Elf, trpaslík, človek…môžete si slobodne vybrať, jedine Maia je len po adminovom dovolení a to sa budete musieť naozaj snažiť…nechcem tu supermanov.
14) FC. Na konci profilu mi napíšete kto na tých obrázkoch je, teda ak je to niekto známy.
15) Keď budete mať svoj profil hotový, pošlete ho na e-mail, ktorý máte dole v kontaktoch.
16) Ak budete mať profil postavy, môžete jej pridať špeciálny predmet alebo zviera. Ale to mi tiež pošlete na mail.
17) Vaša postava, ak bude napríklad elf, môže byť vládca Lórienu ale samozrejme, na to treba mať povolenie od admina a treba o to požiadať ešte pred registráciou aby ste mohli urobiť podľa toho aj profil postavy ale ak o to požiadate, neznamená to, že to bude hneď aj prijaté!

Anketa

Páči sa vám vzhľad stránky?

Áno 74 80%
Nie 18 20%

Celkový počet hlasov: 92