RPG založená: 1. 8. 2015

Čo je to RPG?

Ak ste zavítali na túto stránku, zrejme už aspoň trochu máte prehľad, čo to RPG vlastne je. Textové RPG je hranie na hrdinov - vytvoríte si postavu so vzhľadom, povahou, históriou a rôznymi inými prvkami, a budete za ňu hrať. Dá sa pvoedať, že budete s mnohými ľuďmi vytvárať jeden veľký príbeh, ktorý má začiatok ale koniec nie.

Stredozem RPG

Konkrátne táto textová RPG hra je zameraná pre fanúšikov J. R. R. Tolkiena a jeho diel ako sú Pán Prsteň či Hobit ale samozrejme si tu na svoje môže prísť každý, kto bude ochotný tu hrať. Ja osobne budem šťastný za každého nováčika, ktorý sa tu objaví. Budete tu mať na výber z každého národa, ktorý Tolkien vymyslel - maiu, elfa, človeka, trpaslíka a hobita. Viac som ich nedal, pretože pochybujem, že by si niekto chcel urobiť ohyzda či enta ale ak sa taký nájdu, ja budem len rád!

Ako začať hrať?

To je vcelku jednoduché. Ako prvé by som chcel aby ste si prečítali rôzne informácie a pravidlá(hoci tie už asi poznáte z iných RPG stránok). Potom sa môžete pustiť do vytvárania postavy a po jej zverejnení môžete začať hrať.

Anketa

Páči sa vám vzhľad stránky?

Áno 74 80%
Nie 18 20%

Celkový počet hlasov: 92