Nenya

Meno

Mellon

Vek

11 rokov

Pohlavie

Samec

História

Tak ako... ku Nenyi sa dostal tak, že ho Nenyin otec odkúpil od jedného kupca s koňmi. Moc vysoká suma to nebola a ten kupec sa ho rád zbavil, pretože nebol skrotený a nikoho nechcel počúvať. Mnohým naháňal hrôzu a pár ľuďom aj vážne ublížil. Chceli ho dať utratiť ale vtedy sa ukázal Nenyin otec, ktorý ho zachránil. Nebol spočiatku moc spokojný, že práve takéto zviera chce dať svojej dcére, ale veril, že oni sú rovnaký aspoň v tom, že ani jeden z nich sa nedá skrotiť, takže si snáď padnú do oka. Je pravda, že trvalo ešte hodne dlho, kým si k sebe svoju novú paniu pustil natoľko, aby jej dovolil jazdiť na ňom, ale nakoniec sa z nich stali celkom dobrý priatelia. Problém je však v tom, že on sa naučil počúvať len Nenyu, takže... buďme úprimný, keď sa na ňom snaží niekto jazdiť, buď mu nedovolí ani len vysadnúť mu na chrbát alebo ho zhodí a je jedno či sa bude musieť zvaliť na zem na chrbát aby svojho jazdca dostal dolu alebo také čosi. Proste ho zo seba dostane dolu aj keby to bol skúsený jazdec.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meno

Lirain

Vek

4 roky

Pohlavie

Samica

História

Súrodencov síce mala, ale moc dlho si nepožili, pretože ich matka bola ešte mladá a nemala vyvinutý materský cit dostatočne natoľko, aby nenechala svoje vĺčatá umrieť. Len Lirain sa dokázala nejako prebiť k mlieku a potrave všeobecne. Ale je nutné dodať, že súrodencov nemala veľa. Iba ona a jej brat a sestra. Jedného dňa, keď ich matka išla na lov, pobrala sa zvedavo za ňou, pretože chcela vedieť kam ich matka stále chodí. Vedela, že donesie potravu, ale proste chcela ísť za ňou. Ale stratila ju, pretože nebola moc veľká, skoro ledva chodila a hlavne po lese ešte nebehala, takže jej to moc nešlo. Ani nevedela ako dlho bola preč, ale keď sa jej podarilo nejako sa vrátiť, ich ‘nora‘ alebo ako to nazvať, bola celá rozhrabaná a nikde nikoho nebolo. Jedným slovom, lovci. Chvíľu sa ešte túlala sama po lese, až kým ju nenašla Nenya. Chvíľku sa oťukávala, ale už bola hladná, takže keď videla možnosť prístupu k potrave, nejako sa jej podarilo spriateliť sa s ňou. Potom už s ňou bola aj naďalej a Nenya ju dosť zaujímavým spôsobom naučila loviť, takže potravu si dokázala uloviť aj sama a už ju neraz púšťala späť do voľnej prírody, nech si len ide, ale ona chcela zostať s ňou, takže jej aj naďalej robí spoločnosť. Nie je moc počúvna a bitky sa nebojí – nie, že by ju Nenya bila, ale keď na nich niekto zaútočí alebo tak, rozhodne sa niekde neschová, ale horlivo si bráni svoju pani -, ale Nenyu počúvne na slovo.

Anketa

Páči sa vám vzhľad stránky?

Áno 74 80%
Nie 18 20%

Celkový počet hlasov: 92